Inget gör oss mer stolta än våra nöjda kunder. Här är några av dem.

Omfattning: 

Till Skeppsholmen fastighetsmäkleri levererar vi urvalssystem, TM-underlag samt DR-produktion i ett och samma system samt levererar även layouttjänster via vår driftavdelning, företrädelsvis för mer exklusiva objekt.

Omfattning: 

Vi levererar grafiskt material såsom objektsbeskrivning, DR, fönsterskylt, telemarketing etc till Svenska mäklarhuset. Detta levereras helt integrerat via ett partnerbolag ”Fox publish”. (40 kontor)

Omfattning: 

Till denna kund levererar vi urvalssystem, TM-underlag samt DR-produktion i ett och samma system, allt enligt önskemål och kravspecifikationer från 3 etage fastighetsförmedling.

Omfattning: 

Vi levererar 100 % av LF:s grafiska material såsom Objektsbeskrivning, DR, fönsterskylt, Telemarketing etc. Detta levereras helt integrerat via ett partnerbolag ”marknadsportalen”. ( 160 kontor)

Omfattning: 

Till Alicia Edelman levererar vi urvalssystem, TM-underlag samt DR-produktion i ett och samma system. Vi levererar även layouttjänster via vår driftavdelning.

Omfattning: 

Vi tar fram adresserade utskick åt PEAB för att marknadsföra deras nyproducerade lägenheter via vårt verktyg.

Omfattning: 

Till Härjedalskök levererar vi adresserade utskick via vårt webbgränssnitt för att nå potentiella kunder som vill förnya sitt kök.

Omfattning: 

Optimal Kommunikation har levererat! Igen. Uppdraget bestod av att öka försäljningen i restaurangen till den lokala marknaden via kreativa och kommunikativa direktreklamskampanjer. Vi supernöjda med resultatet. Det känns tryggt och bekvämt att anlita Optimal Kommunikation som står för en komplett service och kvalitet.

Thomas Nilsson, Elite Hotels
Omfattning: 

Sveriges Aktiesparares Riksförbund använder oss för adresshantering, uppdateringar och målgruppsurval.

Omfattning: 

Optimal Kommunikation spelar en betydande roll i vår marknadsföring då de levererar webbsystem, trycklösningar samt distribution. Vi har varit kunder i över 8 år och aldrig blivit något annat än supernöjda! Ska jag lyfta fram någon specifik egenskap, lyfter jag fram deras fantastiska känsla för service!

Johan Linde, Våningen och Villan
Omfattning: 

Optimal Kommunikation konsulterar Helsingborgs Dagblad genom skräddarsydda DR-kampanjer för att värva nya prenumeranter. Optimal Kommunikation levererar både adressunderlag samt producerar trycksaker och tar även hand om utskick.

Omfattning: 

Vi förser 24 Storage med adresserade utskick via vårt webbgränssnitt för att nå hushåll runt deras anläggningar. Vi baserar urvalen på ålder, inflyttsdatum, konsumtionskraft och antalet personer som finns i hushållet.

Omfattning: 

Vi har hjälpt Bonava att ta fram målgrupper baserat på konsumtionskraft, ålder och antalet rum i befintliga boenden för att hitta intressenter för Bonavas nyproduktionsprojekt.

Omfattning: 

Genom en analys av givare till Synskadades Riksförbund har vi preciserat målgrupper för DM, kraftigt ökat responsen och fått SRF att prioritera ADR före ODR.

Omfattning: 

Skattebetalarnas förening använder oss för adresshantering, uppdateringar och målgruppsurval.

Omfattning: 

Vi förser Göta Energi med smarta adressurval till nyligen inflyttade hushåll och tar fram de bästa målgrupperna för DM-aktiviteter.

Omfattning: 
Hela Sverige

Dominos valde vår tjänst av ODR till konsument för att marknadsföra sig lokalt inför varje ny butiksöppning.

Omfattning: 
Hela Sverige

Till Morups fönster levererar vi utskick tillverkat i vårt gränssnitt i syfte att marknadsföra ”eftermarknad”. Exempelvis efter en installation av fönster önskar Morups informera grannarna (de närmsta 50 villorna) om installationen.

Omfattning: 

Järfälla kommun anlitar oss för produktion av olika enkätundersökningar som sedan skickas till utvalda målgrupper samt responsmedia.

Omfattning: 

Fonus förses med en helhetstjänst inom DR/DM där vi gör utskick till utvalda målgrupper/åldersgrupper och upplyser om bland annat arvskifte. Det görs även utskick direkt till brevlådan av inbjudningar till olika typer av evenemang och informationskvällar.

Omfattning: 

Till Familjens Jurist tillhandahåller vi en helhetstjänst inom DR/DM där utskick skickas till utvalda målgrupper/åldersgrupper för att informera om t.ex. arvskifte. Det skickas även ut inbjudningar till olika typer av evenemang och informationskvällar – allt via brevlådan.

Omfattning: 

Helsingborg kommun använder vår tjänst för att marknadsföra olika event, såsom festivaler, stadsteater och andra samhällsinformations-orienterade evenemang.

Omfattning: 

Denna internationella mäklarbyrå vid namn Eklund Stockholm New York får hjälp med både sin lokala marknadsföring och även telemarketingtjänster. Rörande den lokala marknadsföringen ser vi till att en målgrupp av bostadsägare får ta del av referensobjekt från byrån såsom visningar och sålda fastigheter. Även deras systerbolag URBAN-Stockholm tillhandahålls med respektive tjänster från oss.

Omfattning: 

Valvet fastighetsförmedling får med vår hjälp en smidig lokal marknadsföring riktat till dem som äger sitt boende. Denna utvalda målgrupp får på detta sätt hem marknadsföring för visningar och sålda objekt som referensobjekt för fastighetsförmedlingen. De får även hjälp med telemarketingtjänster i samma syfte. Vi levererar även lokala kampanjer gentemot en mer exklusiv kundgrupp som t.ex. önskar något havsnära eller något med högt taxeringsvärde etc.

Omfattning: 
Hela Sverige

Här levererar vi lokal marknadsföring riktat till dem som äger sitt boende. På detta sätt marknadsför Erik Olsson fastighetsmäkleri referensobjekt så som visningar och sålda fastigheter. Vi förser även telemarketingtjänster åt dem i detta syfte. Vi levererar även stora mängder telefondata till dem.

Omfattning: 

Vi levererar lokal marknadsföring för Lundin fastighetsbyrå riktat mot målgruppen som äger sitt boende i syfte att marknadsföra visningar och sålda fastigheter som referensobjekt. Vi levererar även telemarketingtjänster i samma syfte.

Omfattning: 
Utvalda restauranger runt om i Sverige.

Till Pinchos levererar vi urvalssystem, samt en plattform för grafisk produktion. Exempelvis lagerhållning för grafiskt material och produktion av DR för att erbjuda t.ex. Julbord. Detta distribueras till respektive målgrupp såsom företag med 10 anställda och uppåt.

Omfattning: 

För denna kund levererar vi adresserade utskick via vårt webbgränssnitt i syfte till att informera invånarna i Stockholms stad om ombyggnation, ( t.ex. ombyggnationen vid Slussen), eventuellt avstängda vägar, fiberprojekt och annan samhällsinformation som behöver kommuniceras ut. Vi använder även vår tjänst i digitala kanaler för att nå ut digitalt.

Omfattning: 

Vi levererar adresserade utskick till Lunds kommun. Vi skickar ut dessa via vårt webbgränssnitt i syfte att informera invånarna i Lunds kommun om ombyggnationer, nybyggnationer, avstängning av vägar, fiberprojekt och annan nödvändig samhällsinformation. Detta kommuniceras även ut via vår tjänst i digitala kanaler.

Omfattning: 
Hela Sverige, d.v.s. samtliga 34 kontor.

Till denna kund, Danske Bank, levererar vi prospekteringsdata, d.v.s. när banken prospekterar nya kunder baserat på olika nyckeltal som är viktiga inom bankvärlden. Exempel på detta är: omsättning, tillväxt, eget kapital, antal anställda, resultat etc. Vi tillägger ytterligare kontaktinfo såsom adress, telefon, e-post etc.

Omfattning: 

Optimal kommunikation är en av de byråer som vi på CityMail använder oss av i samband med våra kampanjer och för att tillhandahålla adressinformation till våra kunder. Vår samlade erfarenhet är att Optimal kommunikation håller en hög standard både när det gäller kvalitet & servicegrad.

Johanna Persson, Head of Telesales
Omfattning: 

Vi anlitar Optimal Kommunikation på grund av deras otroligt höga servicegrad samt deras höga branschkompetens. Vi blir alltid nöjda!

Charlotta Jörgensen, Bolaget Fastighetsförmedling
Omfattning: 

Vi valde efter en upphandling Optimal Kommunikation som leverantör av många olika orsaker. Men om jag skall peka på en specifik, pekar jag på deras lyhördhet och deras kreativa förmåga. Det var mycket på grund av dessa egenskaper de blev valda till årets leverantör. Vi har varit kunder i många år och är nöjda på alla sätt.

Åsa Davidsson, HusmanHagberg
Omfattning: 

Vi levererar bolagsinformation för leadsbearbetning till säljavdelningen hos Swedbank i Skåne.

Omfattning: 

Vi hjälper Vattenfall med en kombination av data från Energimyndigheten och vår egen databas. Denna data förädlar vi och hjälper sedan Vattenfall hitta nya kunder till deras solcellserbjudande.

Hitta nya kunder!

Tack! Vi hör av oss så snart som möjligt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bästa databasen i Sverige
Snabbt och enkelt