Inget gör oss mer stolta än våra nöjda kunder. Här är några av dem.

Omfattning: 

Till Skeppsholmen fastighetsmäkleri levererar vi urvalssystem, TM-underlag samt DR-produktion i ett och samma system samt levererar även layouttjänster via vår driftavdelning, företrädelsvis för mer exklusiva objekt.

Omfattning: 

Vi levererar grafiskt material såsom objektsbeskrivning, DR, fönsterskylt, telemarketing etc till Svenska mäklarhuset. Detta levereras helt integrerat via ett partnerbolag ”Fox publish”. (40 kontor)

Omfattning: 

Till denna kund levererar vi urvalssystem, TM-underlag samt DR-produktion i ett och samma system, allt enligt önskemål och kravspecifikationer från 3 etage fastighetsförmedling.

Omfattning: 

Vi levererar 100 % av LF:s grafiska material såsom Objektsbeskrivning, DR, fönsterskylt, Telemarketing etc. Detta levereras helt integrerat via ett partnerbolag ”marknadsportalen”. ( 160 kontor)

Omfattning: 

Till Alicia Edelman levererar vi urvalssystem, TM-underlag samt DR-produktion i ett och samma system. Vi levererar även layouttjänster via vår driftavdelning.

Omfattning: 

Optimal Kommunikation spelar en betydande roll i vår marknadsföring då de levererar webbsystem, trycklösningar samt distribution. Vi har varit kunder i över 8 år och aldrig blivit något annat än supernöjda! Ska jag lyfta fram någon specifik egenskap, lyfter jag fram deras fantastiska känsla för service!

Johan Linde, Våningen och Villan
Omfattning: 

Denna internationella mäklarbyrå vid namn Eklund Stockholm New York får hjälp med både sin lokala marknadsföring och även telemarketingtjänster. Rörande den lokala marknadsföringen ser vi till att en målgrupp av bostadsägare får ta del av referensobjekt från byrån såsom visningar och sålda fastigheter. Även deras systerbolag URBAN-Stockholm tillhandahålls med respektive tjänster från oss.

Omfattning: 

Valvet fastighetsförmedling får med vår hjälp en smidig lokal marknadsföring riktat till dem som äger sitt boende. Denna utvalda målgrupp får på detta sätt hem marknadsföring för visningar och sålda objekt som referensobjekt för fastighetsförmedlingen. De får även hjälp med telemarketingtjänster i samma syfte. Vi levererar även lokala kampanjer gentemot en mer exklusiv kundgrupp som t.ex. önskar något havsnära eller något med högt taxeringsvärde etc.

Omfattning: 
Hela Sverige

Här levererar vi lokal marknadsföring riktat till dem som äger sitt boende. På detta sätt marknadsför Erik Olsson fastighetsmäkleri referensobjekt så som visningar och sålda fastigheter. Vi förser även telemarketingtjänster åt dem i detta syfte. Vi levererar även stora mängder telefondata till dem.

Omfattning: 

Vi levererar lokal marknadsföring för Lundin fastighetsbyrå riktat mot målgruppen som äger sitt boende i syfte att marknadsföra visningar och sålda fastigheter som referensobjekt. Vi levererar även telemarketingtjänster i samma syfte.

Omfattning: 

Vi anlitar Optimal Kommunikation på grund av deras otroligt höga servicegrad samt deras höga branschkompetens. Vi blir alltid nöjda!

Charlotta Jörgensen, Bolaget Fastighetsförmedling
Omfattning: 

Vi valde efter en upphandling Optimal Kommunikation som leverantör av många olika orsaker. Men om jag skall peka på en specifik, pekar jag på deras lyhördhet och deras kreativa förmåga. Det var mycket på grund av dessa egenskaper de blev valda till årets leverantör. Vi har varit kunder i många år och är nöjda på alla sätt.

Åsa Davidsson, HusmanHagberg

Hitta nya kunder!

Tack! Vi hör av oss så snart som möjligt.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Bästa databasen i Sverige
Snabbt och enkelt