OM OSS

Det började med en succé – för 15 år sedan

Det startade för 15 år sedan med en förfrågan om ett DR-utskick till alla ägda boenden i Helsingborg. Självklart ville vi hjälpa vår kund och leveransen var en succé. Ryktet om att vi kunde hjälpa till med denna typ av förfrågningar spred sig och allt fler kontaktade oss för att få hjälp att hitta nya kunder.

2,5 miljoner utskick per månad

Idag gör vi över 2.5 miljoner utskick per månad där varje enskild kund beställer allt från 10–20 utskick till över 50 000 utskick per månad.
Adresserad information
Adresserad information

Vi hjälper över 1500 företag i Sverige att hitta nya kunder

Under dessa 15 år har antalet kunder och vårt team vuxit. Vi är stolta över att kunna säga att över 1 500 företag i Sverige väljer oss som sin leverantör.

Optimal Kommunikation utsett till ett av Sveriges mest framgångsrika företag av DI

Det är med stor stolthet vi kan meddela att vi har blivit utsedda till ett av Sveriges mest framgångsrika företag genom utmärkelsen DI Gasell. Ett sådant erkännande är en verklig ära och ett tydligt bevis på den tillit och det stöd vi dagligen tar emot från vänner, kunder, partners och leverantörer. Förtroendet från våra kunder är vår största drivkraft – tack för att ni väljer oss!

Likaså hade denna framgång inte varit möjlig utan ett enastående engagemang från vårt team. Deras outtröttliga strävan efter att vara bäst, fokus på kundens behov samt passion för att leverera tjänster av högsta kvalitet är hjärtat i vår verksamhet.

Ett hjärtligt tack till var och en av er som varit en del av denna resa. Ert bidrag och ert förtroende har format oss till det framstående företag vi är idag.

Med värme och tacksamhet,
Donald Axelsson Cardell, VD
Adresserad information

Vårt team

Vi tror på att ett arbete tillsammans skapar mer värde och bättre lösningar för våra kunder. Både internt och utanför vår egen organisation.

Vårt team

Våra värderingar

Öppenhet och autenticitet

Att vara varm, ärlig, öppen och direkt med varandra och med kunder och partners är kärnan i allt vi gör.

Vi hjälper andra att hitta nya kunder

Vi sätter framgången för våra kunder och partners först och vi hittar ständigt nya och bättre sätt att hjälpa till.

Vi älskar att hjälpa till

Vi älskar att ge service, support och lösa problem så att våra kunder känner sig trygga och avslappnade.

Inga jobb är för små eller för stora

Oavsett om man vill skicka 10 eller 100 000 utskick så hjälper vi till så bra vi kan för att hitta den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen.

Grundarna

Optimal Kommunikation grundades av Donald Axelsson och Patrik Eriksson.

Grundarna
Vi har alltid arbetat med försäljning och varit väldigt intresserade av marknadsföring. När vi fick chansen att hjälpa en kund i Helsingborg för 15 år sedan att hitta nya kunder var det som att något klickade till. Det var kul, vi gjorde det riktigt bra och kunden blev nöjd. Sedan dess har vi konstant investerat i lösningar som hjälper våra kunder hitta sina kunder mer och mer effektivt.
— Donald Axelsson

Karriär

Vill du arbeta på Sveriges duktigaste företag inom direktmarknadsföring?

Skicka ett e-mail till med din spontanansökan.